Select Page

Campus (Barcelona, Spain)

Còmodes instal·lacions i uns excel·lents serveis sense sortir del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) , amb amplis espais de treball i salons per a tot tipus d’esdeveniments. Aquesta és la proposta de l’Hotel Campus , a tan sols 25 minuts del centre de Barcelona i en un entorn natural únic. Situat al Campus d’Excel·lència Internacional de Bellaterra, a prop dels més de quaranta centres de recerca de la UAB, es tracta de l’únic hotel-centre de convencions ubicat en un campus universitari espanyol.

Campus (Barcelona, Spain)

L’hotel disposa d’un total de 104 estàncies àmplies i completament equipades amb una estupenda oferta de serveis, d’acord amb l’alt nivell de qualitat de les seves instal·lacions. A més, els seus 9 salons amb capacitat per a 650 assistents el converteixen en la seu perfecta per a tot tipus de congressos i convencions.

L’ Hotel Campus completa la seva proposta amb una excel·lent gamma de serveis de restauració, amb menús a mida i un còmode servei de càtering. A més, gràcies a la seva bona ubicació, està perfectament connectat per carretera i transport públic.

BARCELONA Weather Report

Disclaimer : The listed properties can be availed on chargeable basis and are not covered under AMC levied for The Holidays Club property portfolio.

Welcome To Holidays Clubs

Get best offers

Dear Visitor Welcome to Holidays Clubs