Select Page

Hotel Campus (Barcelona, Spain)

Còmodes instal·lacions i uns excel·lents serveis sense sortir del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) , amb amplis espais de treball i salons per a tot tipus d’esdeveniments. Aquesta és la proposta de l’Hotel Campus , a tan sols 25 minuts del centre de Barcelona i en un entorn natural únic. Situat al Campus d’Excel·lència Internacional de Bellaterra, a prop dels més de quaranta centres de recerca de la UAB, es tracta de l’únic hotel-centre de convencions ubicat en un campus universitari espanyol.

Hotel Campus (Barcelona, Spain)

L’hotel disposa d’un total de 104 estàncies àmplies i completament equipades amb una estupenda oferta de serveis, d’acord amb l’alt nivell de qualitat de les seves instal·lacions. A més, els seus 9 salons amb capacitat per a 650 assistents el converteixen en la seu perfecta per a tot tipus de congressos i convencions.

L’ Hotel Campus completa la seva proposta amb una excel·lent gamma de serveis de restauració, amb menús a mida i un còmode servei de càtering. A més, gràcies a la seva bona ubicació, està perfectament connectat per carretera i transport públic.

BARCELONA Weather Report

Disclaimer : The listed properties can be availed on chargeable basis and are not covered under AMC levied for The Holidays Club property portfolio.